Womens Microsuede Moccasin Slipper with Ribbon Bow

Pedaran pondok:

Model NO. ngirimBLM16050
Warna : TAN / NAVY LAIN
Toe: Buleud
Usum : Autumn, Spring, Winter
Ukuran : Womens Us6-11 #
Dagang mérek: B-LAND atanapi anu sanés
Paket Angkutan : Karton
Spésifikasi : COWSUEDE UPPER
Asal : China
Palabuhan: Shanghai / Ningbo
Paking: 1pr / polybag; j-hook / kotak sapatu
Karton: 6/12 / 18prs per karton.
Kodeu HS : 6403990090
Jenis Panutupan: Slip-On


Detil Produk

FAQ

Jasa Urang

Tanda Produk

Moccasin awéwé urang didamel pikeun sandal moccasin anu modis sareng nyaman anu pasti bakal dikirimkeun sapopoé. Dirancang pikeun kanyamanan, midsole Foam lemes ngabantosan nyayogikeun handapeun sampéan, bari busa ranjang luhur responsif nyiptakeun pangalaman lemes anu lemes. Lemes anu henteu ngawatesan damel, suku anjeun bakal hatur nuhun anu nganggo sapatu ieu.
Lapisan Bulu Wulu-Suka Wol-Suka Lemes: Gampang di-slip desainana, dibarengan ku kualitas luhur sareng kanyamanan buatan manusa lapisan bulu domba anu ngaliputan sampéan anjeun kalayan saé pisan sareng nawiskeun kanyamanan anu mereun.
Tunggal & Anti-Selip Karét Tunggal: Tunggal karét sareng beurat awét ngajadikeun sendal suede mikro sampurna pikeun panggunaan kulawarga di jero sareng luar. Outsole anti-slip ngamungkinkeun pikeun ngaléngkah teu rame dina pangkeng. Masing-masing léngkah anjeun bakal janten langkung mantep sareng tékstur tahan slip di handap.
Insole Foam Densitas Tinggi: Stylish suede mikro luhur teu aya deui sandal dijejeran ku busa mémori kapadetan tinggi anu leres-leres kapang dina sampéan anjeun sareng nahan bentukna.
Gaya & Pilihan Warna: Selop gaya datar ieu ogé dirancang pikeun lalaki anu warna na béda-béda. Sayogi dina pilihan Awéwé Hideung & Anggur. Diwangun ku bantal bantalan bantalan luhur sareng luhur sapertos wéb, sandal ieu panginten raoseun sakedap heula teras aranjeunna bakal manteng sakedik ka pas khusus saatos sababaraha pakean.
Gagasan Dicokot Pikeun Standar Ultra Tinggi: ULTRAIDEAS narékahan pikeun nawiskeun unggal palanggan jasa sareng produk anu langkung saé ti mimiti dugi ka akhir. Kalayan rarancang saderhana tapi bahan kualitas luhur, sandal ieu tiasa cocog sareng baju santai, piyama, jubah, sareng sajabana.
● Dampal suku memori
● Microfiber luhur
● lapisan Terry / plush
● Karét luar
● Suede sapi kualitas luhur, tiasa dilakukeun dina warna anu béda.

po (2)

● Kami tiasa ngembangkeun bahan pinding anu béda pikeun gaya ieu.

po (3)

● Ngahias ruku pita dina vamp.

● Gambar deui gambar Produk:

po (1)

Kami nangtung pikeun anu langkung ageung tibatan sapatu. Urang lakukeun leres ku jalma sareng planét. Babarengan, urang ngadorong parobihan anu bermakna dina komunitas di sakumna dunya. Kami balik pikeun éta.

Kiriman & Pamayaran:

Sampel Waktos 7-15 poé
Waktos prosés 35-45dinten
FOB Palabuhan SHANGHAI / NINGBO
Pamayaran T / T, L / C Ditingali,

Tentang Kami:
Tujuan utama urang kedah nawiskeun klien kami hubungan perusahaan anu serius sareng tanggung jawab, nganteurkeun perhatian khusus pikeun aranjeunna sadayana pikeun Cowsuede Slippers Moccasin, Sadaya harga gumantung kana jumlah pesanan anjeun masing-masing; Kami ogé nawiskeun panyadia OEM anu hébat kana sababaraha mérek terkenal.
Kami nuturkeun karir sareng aspirasi generasi kokolot urang, sareng kami hoyong pisan muka prospek anyar dina bidang ieu, Kami keukeuh "Integritas, Profesi, Menang-Menang kerjasama", sabab kami gaduh cadangan anu kuat, nyaéta mitra anu saé kalayan garis manufaktur anu maju, kakuatan téknis anu loba, sistem inspeksi standar sareng kapasitas produksi anu saé.
ytruyt (2)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Naha anjeun Perusahaan Perdagangan atanapi pabrik?
    A: Kami pabrik sareng perusahaan dagang
    2. Naon pasar utama anjeun?
    A: Seuseueurna Éropa sareng Amérika, teras Afrika Kidul sareng Asia Tenggara.
    3. Naon produk utama anjeun, sareng anjeun ngalakukeun anu sanés?
    A: Kami dikhususkeun dina sandal jero ruangan, moccasins, sapatu bot, sendal, sareng sapatu sanésna pikeun déwasa sareng murangkalih.
    4. Jangka Bayaran:
    Pikeun biaya sampel & angkutan barang, anjeun tiasa ngirim kana rekening Paypal kami.
    Pikeun pesenan normal, kami nampi setoran T / T 30%, kasaimbangan anu bakal dibayar ngalawan salinan B / L.
    5. Sabaraha lami waktos pikeun ngadamel sampel:
    7-10 dinten upami urang ngadamel sampel énggal pikeun anjeun.
    Upami anjeun ngan ukur milih sampel anu aya, urang tiasa ngirimi anjeun conto énjingna.
    6. waktos kapimpin:
    35-45 dinten, éta gumantung kana jumlah sareng produk éta nyalira.

    1. Harga Kompetitif
    Kami gaduh departemén pameseran propésional pikeun niténan pasar unggal waktos. Pikeun mastikeun yén kami tiasa kéngingkeun harga anu paling saé pikeun bahan.
    2. Kualitas Tinggi
    Tim QC dina dua pergeseran, anu tiasa ngendalikeun kualitasna sacara ketat.
    3. Staf Desain Profesional
    Kami nganggo desain ODM / OEM. Désainer kami tiasa ngabantosan anjeun pikeun méréskeun sadaya masalah. Anjeun ngan ukur nyaritakeun ideu desain anjeun henteu kunanaon.
    Bungkusan & Pengiriman:
    Hiji pasangan dina hiji Poli, 12/18/24 pasang dina hiji karton
    Kami tiasa nyayogikeun hoap, gantungan sareng kotak warna kanggo pengemasan, upami anjeun ngagaduhan pamundut khusus wartoskeun ka kami henteu kunanaon.