Sapatu Kulit Wms Nyaman Hémat Fuax Fur Slipper

Pedaran pondok:

Model NO. dikirimBLM0411B
Warna : TAN / NAVY LAIN
Toe: Buleud
Usum : Autumn, Spring, Winter
Ukuran : Womens Us6-11 #
Dagang mérek: B-LAND atanapi anu sanés
Paket Angkutan : Karton
Spésifikasi : COWSUEDE UPPER
Asal : China
Palabuhan: Shanghai / Ningbo
Paking: 1pr / polybag; j-hook / kotak sapatu
Karton: 6/12 / 18prs per karton.
Kodeu HS : 6403990090
Jenis Panutupan: Slip-On


Detil Produk

FAQ

Jasa Urang

Tanda Produk

Detil Gancang: Min. Pesenan / Rujukan FOB Harga
2.000 Pasangan US $ 6.85-7.85 / Pasangan
Palabuhan: Shanghai, Cina
Kapasitas Produksi: 20, 000prs / Bulan
Syarat pamayaran: L / C, T / T,
Gaya: Moccasin, loafers,
Outsole: TPR
Luhur: Cowsuede
Keuneung: TPR
Sol: Bulu Plaid Berkualitas Tinggi / Lapisan Bulu Faux
Pinding: Bulu Plaid Berkualitas Tinggi / Lapisan Bulu Faux
hiasan Renda kulit ruku dina vamp

Panjelasan Produk
Moccasin awéwé urang didamel pikeun sandal moccasin anu modis sareng nyaman anu pasti bakal dikirimkeun sapopoé. Dirancang pikeun kanyamanan, midsole Foam Seger ngabantosan nyayogikeun tumpukan handapeun sampéan, bari busa ranjang luhur responsif nyiptakeun pangalaman lemes anu lemes. Lemes anu henteu ngawatesan damel, suku anjeun bakal hatur nuhun nganggo sapatu ieu.
Tetep tingkat kanyamanan anjeun maksimal di bumi atanapi di kantor. Busa EVA anu ringan dina pertengahan sol sareng keuneung ngabantosan nganteurkeun kanyamanan anu mewah, ngajantenkeun selop lalaki ieu kana pilihan luhur saatos latihan anjeun atanapi nalika bersantai nalika liburan. Gaya slip-on nyayogikeun gampang nalika desain klasik sareng warna nambihan gaya halus pikeun tampilan kasual anjeun.

● Komprési dibentuk dina bénsol
● Kulit luhur
● outsole anu henteu nyirian
● Sipat outsole tahan slip diuji pikeun nyayogikeun daya tarik anu unggul dina sababaraha kaayaan permukaan

Kiriman & Pamayaran:

Sampel Waktos 7-15 poé
Waktos prosés 35-45dinten
FOB Palabuhan SHANGHAI / NINGBO
Pamayaran T / T, L / C Ditingali,

Tentang Kami:
Tujuan utama urang kedah nawiskeun klien kami hubungan perusahaan anu serius sareng tanggung jawab, nganteurkeun perhatian khusus pikeun aranjeunna sadayana pikeun Cowsuede Slippers Moccasin, Sadaya harga gumantung kana jumlah pesanan anjeun masing-masing; Kami ogé nawiskeun panyadia OEM anu hébat kana sababaraha mérek terkenal.
Kami nuturkeun karir sareng aspirasi generasi kokolot urang, sareng kami hoyong pisan muka prospek anyar dina bidang ieu, Kami keukeuh "Integritas, Profesi, Menang-Menang kerjasama", sabab kami gaduh cadangan anu kuat, nyaéta mitra anu saé kalayan garis manufaktur anu maju, kakuatan téknis anu loba, sistem inspeksi standar sareng kapasitas produksi anu saé.

ytruyt (1) ytruyt (2)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Naha anjeun Perusahaan Perdagangan atanapi pabrik?
    A: Kami pabrik sareng perusahaan dagang
    2. Naon pasar utama anjeun?
    A: Seuseueurna Éropa sareng Amérika, teras Afrika Kidul sareng Asia Tenggara.
    3. Naon produk utama anjeun, sareng anjeun ngalakukeun anu sanés?
    A: Kami dikhususkeun dina sandal jero ruangan, moccasins, sapatu bot, sendal, sareng sapatu sanésna pikeun déwasa sareng murangkalih.
    4. Jangka Bayaran:
    Pikeun biaya sampel & angkutan barang, anjeun tiasa ngirim kana rekening Paypal kami.
    Pikeun pesenan normal, kami nampi setoran T / T 30%, kasaimbangan anu bakal dibayar ngalawan salinan B / L.
    5. Sabaraha lami waktos pikeun ngadamel sampel:
    7-10 dinten upami urang ngadamel sampel énggal pikeun anjeun.
    Upami anjeun ngan ukur milih sampel anu aya, urang tiasa ngirimi anjeun conto énjingna.
    6. waktos kapimpin:
    35-45 dinten, éta gumantung kana jumlah sareng produk éta nyalira.

    1. Harga Kompetitif
    Kami gaduh departemén pameseran propésional pikeun niténan pasar unggal waktos. Pikeun mastikeun yén kami tiasa kéngingkeun harga anu paling saé pikeun bahan.
    2. Kualitas Tinggi
    Tim QC dina dua pergeseran, anu tiasa ngendalikeun kualitasna sacara ketat.
    3. Staf Desain Profesional
    Kami nganggo desain ODM / OEM. Désainer kami tiasa ngabantosan anjeun pikeun méréskeun sadaya masalah. Anjeun ngan ukur nyaritakeun ideu desain anjeun henteu kunanaon.
    Bungkusan & Pengiriman:
    Hiji pasangan dina hiji Poli, 12/18/24 pasang dina hiji karton
    Kami tiasa nyayogikeun hoap, gantungan sareng kotak warna kanggo pengemasan, upami anjeun ngagaduhan pamundut khusus wartoskeun ka kami henteu kunanaon.