Online Canton Fair nguatkeun perdagangan domestik sareng luar negeri

tert
Panempoan Komplek Pameran Impor sareng Ekspor Tiongkok di Guangzhou, ibukota propinsi Guangdong Cina Kidul, tanggal 14 Juni [Poto / Cina Daily]
Pameran Impor sareng Ékspor ka-128 Cina, ogé katelah Canton Fair, nyandak tirai dina 24 Oktober sareng anu mésér ti 226 nagara sareng daérah anu miluan acara taun ayeuna. Sakitar 26,000 paméran nampilkeun langkung ti 2,47 juta paméran salami acara 10 dinten, narik total kunjungan sakitar 7,9 juta ka aula paméran online, numutkeun laporan People's Daily.
Sesi Canton Fair ieu, nampilkeun acara online sareng offline, nunjukkeun kakuatan sareng katahanan perdagangan luar negeri Cina, saur Xu Bing, juru bicara Canton Fair, anu nambihan yén pameran éta parantos janten platform anu penting pikeun ningkatkeun daya tahan ékonomi Cina, sabab nagara ngawangun pola pangembangan "sirkulasi dua".
Xu, anu ogé wakil diréktur Pusat Perdagangan Luar Negeri China, nyatakeun yén acara perdagangan éta parantos ngabantosan perdagangan di pasar domestik sareng internasional sareng ngawujudkeun kamajuan berkelanjutan pikeun perusahaan.
Salaku conto, Canton Fair dicap mérek "penjualan domestik" dina halaman bumi online perusahaan ékspor anu hoyong naekeun penjualan domestik dina acara éta sareng dibantosan pikeun ngajual sareng pembeli anu cocog, tambah Xu.
"Kami nandatanganan perjanjian domestik sakitar 70 juta yuan ($ 10,48 juta) dina acara taun ayeuna, terobosan di pasar domestik," saur He Wei, eksekutif di China Electronics Zhuhai Co Ltd, anu yakin kasaimbangan antara perdagangan domestik sareng luar negeri mangrupikeun konci pikeun perusahaan nolak résiko sareng kasempetan penting pikeun transformasi.
"Kami dilabélan sadaya 56 alat-alat rumah tangga dapur dipamerkeun dina platform online Canton Fair salaku 'penjualan domestik', sareng narik belasan pembeli domestik unggal dinten nalika paméran," saur Zhang Fuwen, manajer penjualan Liantek Electrical Appliances (Shenzhen) Co, Ltd, nambihan yén perusahaan sacara bertahap ngetok pasar domestik.
Acara promosi perdagangan ogé diayakeun salami ka 128th Canton Fair, nawiskeun platform pertandingan sareng narik langkung ti 40 paméran sareng 100 pembeli domestik.
Wen Zhongliang, wakil sekretaris jénderal Canton Fair sareng timbalan diréktur Pusat Perdagangan Luar Negeri China, nyatakeun Canton Fair, kalayan sajarah 63 taun, parantos ngempelkeun sajumlah ageung pemasok bermutu anu ngabantosan paméré dina duanana asing dagang sareng penjualan domestik.


Pos waktos: Mar-03-2021