Pabrik sapatu Bangladesh

Hébat ngagungkeun pabrik b-land CEO Nanchang Simon Wu di Bangladés mendakan pasangan anu penting di 2019! Kadua sisi gaduh pangalaman anu euyeub dina industri alas kaki sareng ngahontal tingkat perjanjian anu luhur ngeunaan arah pangwangunan sareng konsép kerjasama. Mudah-mudahan Nanchang b-land bakal berkembang langkung saé sareng hadé!
news (1) news (2)

news (3) news (4)

news (5) news (6)

news (7)


Pos waktos: Mar-03-2021