Warta

  • Online Canton Fair bolsters domestic and foreign trade

    Online Canton Fair nguatkeun perdagangan domestik sareng luar negeri

    Pamandangan Komplek Pameran Impor sareng Ekspor China di Guangzhou, ibukota propinsi Guangdong Cina Kidul, tanggal 14 Juni [Poto / Cina Daily] Pésta Impor sareng Ékspor ka-128 Cina, ogé katelah Canton Fair, ngagantungkeun tirai 24 Okt sareng anu mésér ti 226 nagara sareng ...
    Maca deui
  • B-LAND

    B-TANAH

    Wilujeng rerencangan asing anu datang ti mana waé pikeun nganjang sareng diajar di pabrik B-LAND kami 2019 Usum Panas, CEO SIMON WU mingpin rapat ulikan;
    Maca deui
  • Bangladesh shoe factory

    Pabrik sapatu Bangladesh

    Hébat ngagungkeun pabrik b-land CEO Nanchang Simon Wu di Bangladés mendakan pasangan anu penting di 2019! Kadua sisi gaduh pangalaman anu euyeub dina industri alas kaki sareng ngahontal tingkat perjanjian anu luhur ngeunaan arah pangwangunan sareng konsép kerjasama. Mudah-mudahan Nanchang b-land bakal ngembangkeun taruhan ...
    Maca deui