Kadatangan Anyar Pantun Haneut Musim Dingin Kasual Asli Kulit Loafers Moccasins Sapatu Pikeun Awéwé

Pedaran pondok:

Model NO. ngirimBLM1291
Warna : TAN / NAVY LAIN
Toe: Buleud
Usum : Autumn, Spring, Winter
Ukuran : Womens Us6-11 #
Dagang mérek: B-LAND atanapi anu sanés
Paket Angkutan : Karton
Spésifikasi : COWSUEDE UPPER
Asal : China
Palabuhan: Shanghai / Ningbo
Paking: 1pr / polybag; j-hook / kotak sapatu
Karton: 6/12 / 18prs per karton.
Kodeu HS : 6403990090
Jenis Panutupan: Slip-On


Detil Produk

FAQ

Jasa Urang

Tanda Produk

True To Size - Kami parantos ningkatkeun slipper ieu sareng ngalereskeun masalah ukuranana, punten pilih ukuran normal anjeun.
Gaya Klasik - Selop moccasin awéwé anu nganggo whipstitch anu endah & cowsuede di luhur ngajantenkeun sandal bumi janten gaya sareng gado. Selop anu enteng nganggo keuneung tonggongna ngantepkeun anjeun leumpang teu upaya sareng ajeg, utamina nalika leumpang ka luhur / handap.
Kenyamanan Pamungkas - Padded ku busa mémori kapadetan tinggi, éta sandal kana suku anjeun nyiptakeun pas anu paling raoseun. Spons multi-lapisan sareng EVA insole nyayogikeun bantalan sareng nyerep shock pikeun ngirangan kacapean otot sareng ngajantenkeun anjeun leres-leres santai.
Lemes Sareng Nyaman - Katutup busa sampéan ku lapisan bulu palsu & cuff nutupan sampéan anjeun, tetep haneut sareng raoseun, santai suku anjeun. Dina waktos anu sasarengan, kulit suede fléksibel anu tiasa dihirupkeun dina ngajantenkeun suku anjeun seger sareng garing.
Sapatu Rumah serbaguna - Sareng tahan karét anti slip di jero ruangan outdoor, sapatu moccasins ieu sanés ngan ukur sandal bumi biasa. Anjeun tiasa nyelip kana loafers ieu sacara bébas di bumi atanapi ngaléngkah di luar imah pikeun mariksa kotak surat, nguasaan halaman rumput, leumpang anjing atanapi salaku sapasang sapatu nyetir tanpa ngaganti sapatu.
● selop moccasin awéwé
● Dampal suku memori sareng dampal anti-slip TPR
● Pikeun dipaké di jero ruangan sareng di luar ruangan
Pitunjuk Perawatan
Pitunjuk Perawatan lawon: Leungeun sareng mesin nyeuseuh ku cai tiis; Hawa garing sareng fla garing
● Suede sapi kualitas luhur, tiasa dilakukeun dina warna anu béda.
produc (4)
● Kami parantos ngembangkeun bahan Luhur & lapisan pikeun gaya ieu.
produc (2)
● Thread sakuriling vamp ku buatan tangan. Kalayan renda Kulit dihijikeun kana vamp.
produc (3)
● Gambar deui gambar Produk:
produc (1)
Kiriman & Pamayaran:

Sampel Waktos 7-15 poé
Waktos prosés 35-45dinten
FOB Palabuhan SHANGHAI / NINGBO
Pamayaran T / T, L / C Ditingali,

Tentang Kami:
Tujuan utama urang kedah nawiskeun klien kami hubungan perusahaan anu serius sareng tanggung jawab, nganteurkeun perhatian khusus pikeun aranjeunna sadayana pikeun Cowsuede Slippers Moccasin, Sadaya harga gumantung kana jumlah pesanan anjeun masing-masing; Kami ogé nawiskeun panyadia OEM anu hébat kana sababaraha mérek terkenal.
Kami nuturkeun karir sareng aspirasi generasi kokolot urang, sareng kami hoyong pisan muka prospek anyar dina bidang ieu, Kami keukeuh "Integritas, Profesi, Menang-Menang kerjasama", sabab kami gaduh cadangan anu kuat, nyaéta mitra anu saé kalayan garis manufaktur anu maju, kakuatan téknis anu loba, sistem inspeksi standar sareng kapasitas produksi anu saé.

ytruyt (1) ytruyt (2)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Naha anjeun Perusahaan Perdagangan atanapi pabrik?
    A: Kami pabrik sareng perusahaan dagang
    2. Naon pasar utama anjeun?
    A: Seuseueurna Éropa sareng Amérika, teras Afrika Kidul sareng Asia Tenggara.
    3. Naon produk utama anjeun, sareng anjeun ngalakukeun anu sanés?
    A: Kami dikhususkeun dina sandal jero ruangan, moccasins, sapatu bot, sendal, sareng sapatu sanésna pikeun déwasa sareng murangkalih.
    4. Jangka Bayaran:
    Pikeun biaya sampel & angkutan barang, anjeun tiasa ngirim kana rekening Paypal kami.
    Pikeun pesenan normal, kami nampi setoran T / T 30%, kasaimbangan anu bakal dibayar ngalawan salinan B / L.
    5. Sabaraha lami waktos pikeun ngadamel sampel:
    7-10 dinten upami urang ngadamel sampel énggal pikeun anjeun.
    Upami anjeun ngan ukur milih sampel anu aya, urang tiasa ngirimi anjeun conto énjingna.
    6. waktos kapimpin:
    35-45 dinten, éta gumantung kana jumlah sareng produk éta nyalira.

    1. Harga Kompetitif
    Kami gaduh departemén pameseran propésional pikeun niténan pasar unggal waktos. Pikeun mastikeun yén kami tiasa kéngingkeun harga anu paling saé pikeun bahan.
    2. Kualitas Tinggi
    Tim QC dina dua pergeseran, anu tiasa ngendalikeun kualitasna sacara ketat.
    3. Staf Desain Profesional
    Kami nganggo desain ODM / OEM. Désainer kami tiasa ngabantosan anjeun pikeun méréskeun sadaya masalah. Anjeun ngan ukur nyaritakeun ideu desain anjeun henteu kunanaon.
    Bungkusan & Pengiriman:
    Hiji pasangan dina hiji Poli, 12/18/24 pasang dina hiji karton
    Kami tiasa nyayogikeun hoap, gantungan sareng kotak warna kanggo pengemasan, upami anjeun ngagaduhan pamundut khusus wartoskeun ka kami henteu kunanaon.