Kadatangan Anyar Mens Cowsuede Kulit Indoor Slipper TPR Outsole

Pedaran pondok:

Model NO.: BLM0721
Warna: Coklat
Toe: Buleud
Usum: Autumn, Spring, Winter
Ukuran: Mens Us8-14 #
Mérek dagang: B-TANAH
Paket Angkutan: karton
Spésifikasi: COWSUEDE UPPER
Asalna: Cina
Palabuhan: Shanghai / Ningbo
Paking: 1pr / polybag; j-hook / kotak sapatu
Kodeu HS: 6403990090


Detil Produk

FAQ

Jasa Urang

Tanda Produk

Selop suede Lalaki ieu gaduh gaya nganggo Perforation on vamp, Ngidinan sapasang sapatu anjeun pikeun hawa sareng de-bau dina rutin, sareng napas kabuka deui tiasa gampang ngageser pikeun kanyamanan instan iraha anjeun hoyong suku anjeun santai. nyaéta slip-tahan sareng henteu nyirian. Ieu ngamungkinkeun anjeun nganggo sandal ieu pikeun leumpang anjing, kéngingkeun mail anjeun, asup pikeun bungkus, atanapi ngalaksanakeun tugas luar ruangan anu saderhana. Sandal ieu ngahasilkeun kado anu hadé! Sakali anjeunna nganggo sendal anu raoseun ieu, anjeunna henteu kantos hoyong ngaluarkeunana.
Selop suede kalayan gaya nganggo Perforation on vamp, Ngidinan sapasang sapatu anjeun pikeun udar sareng bau-bau sacara teratur,.
Lapisan sherpa mewah kalayan tapak suku anu dijaga tetep kaki anjeun haneut sareng raoseun.
Kulit asli luhur pikeun kanyamanan sareng katahanan.
Outsole karét serbaguna tahan-tahan sareng henteu nyirian. Ieu ngamungkinkeun anjeun nganggo sandal ieu kanggo milarian anjing, kéngingkeun mail anjeun, ngadaptarkeun parsel, atanapi ngalaksanakeun tugas luar ruangan anu saderhana.
Selop ieu ngadamel kado anu saé! Sakali anjeunna nganggo sendal anu raoseun ieu, anjeunna henteu kantos hoyong ngaluarkeunana.

Min. Pesenan / Rujukan FOB Harga
2.000 Pasangan US $ 9.8-10.8 / Pasangan
Palabuhan: Shanghai, Cina
Kapasitas Produksi: 20, 000prs / Bulan
Syarat pamayaran: L / C, T / T,
Gaya: Loafers
Outsole: TPR
Luhur: Cowsuede
Keuneung: TPR
Sol: Lapisan Bulu Faux Kualitas Tinggi
Pinding: Lapisan Bulu Faux Kualitas Tinggi

● Suede sapi kualitas luhur, tiasa dilakukeun dina warna anu béda.

● Atanapi rumaos luhur sayogi!

tryt
● Kami parantos ngembangkeun bahan pinding anu béda pikeun gaya ieu. Outsole nyaéta outsole TPR DOT anti slip
trewytr (2)
● Thread sakuriling vamp ku buatan tangan.

trewytr (1)
● Saé Tpr Dot Anti-Slipping Outsole

Kiriman & Pamayaran:

Sampel Waktos 7-15 poé
Waktos prosés 35-45dinten
Palabuhan SHANGHAI / NINGBO
Pamayaran T / T, L / C Ditingali

Jasa Kami:
1. Harga Kompetitif
Kami gaduh departemén pameseran propésional pikeun niténan pasar unggal waktos. Pikeun mastikeun yén kami tiasa kéngingkeun harga anu paling saé pikeun bahan.
2. Kualitas Tinggi
Tim QC dina dua pergeseran, anu tiasa ngendalikeun kualitasna sacara ketat.
3. Staf Desain Profesional
Kami nganggo desain ODM / OEM. Désainer kami tiasa ngabantosan anjeun pikeun méréskeun sadaya masalah. Anjeun ngan ukur nyaritakeun ideu desain anjeun henteu kunanaon.

ytruyt (1) ytruyt (2)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Naha anjeun Perusahaan Perdagangan atanapi pabrik?
    A: Kami pabrik sareng perusahaan dagang
    2. Naon pasar utama anjeun?
    A: Seuseueurna Éropa sareng Amérika, teras Afrika Kidul sareng Asia Tenggara.
    3. Naon produk utama anjeun, sareng anjeun ngalakukeun anu sanés?
    A: Kami dikhususkeun dina sandal jero ruangan, moccasins, sapatu bot, sendal, sareng sapatu sanésna pikeun déwasa sareng murangkalih.
    4. Jangka Bayaran:
    Pikeun biaya sampel & angkutan barang, anjeun tiasa ngirim kana rekening Paypal kami.
    Pikeun pesenan normal, kami nampi setoran T / T 30%, kasaimbangan anu bakal dibayar ngalawan salinan B / L.
    5. Sabaraha lami waktos pikeun ngadamel sampel:
    7-10 dinten upami urang ngadamel sampel énggal pikeun anjeun.
    Upami anjeun ngan ukur milih sampel anu aya, urang tiasa ngirimi anjeun conto énjingna.
    6. waktos kapimpin:
    35-45 dinten, éta gumantung kana jumlah sareng produk éta nyalira.

    1. Harga Kompetitif
    Kami gaduh departemén pameseran propésional pikeun niténan pasar unggal waktos. Pikeun mastikeun yén kami tiasa kéngingkeun harga anu paling saé pikeun bahan.
    2. Kualitas Tinggi
    Tim QC dina dua pergeseran, anu tiasa ngendalikeun kualitasna sacara ketat.
    3. Staf Desain Profesional
    Kami nganggo desain ODM / OEM. Désainer kami tiasa ngabantosan anjeun pikeun méréskeun sadaya masalah. Anjeun ngan ukur nyaritakeun ideu desain anjeun henteu kunanaon.
    Bungkusan & Pengiriman:
    Hiji pasangan dina hiji Poli, 12/18/24 pasang dina hiji karton
    Kami tiasa nyayogikeun hoap, gantungan sareng kotak warna kanggo pengemasan, upami anjeun ngagaduhan pamundut khusus wartoskeun ka kami henteu kunanaon.