Mens Cowsuede Moccasin Slipper Mens Felt Venetian Drive shoes Footwear Shoes

Pedaran pondok:

Modél NO.: BLM16003
Warna: Coklat
Toe: Buleud
Usum: Autumn, Spring, Winter
Ukuran: Mens Us8-14 #
Mérek dagang: B-TANAH
Paket Angkutan: karton
Spésifikasi: COWSUEDE UPPER
Asalna: Cina
Palabuhan: Shanghai / Ningbo
Paking: 1pr / polybag; j-hook / kotak sapatu
Kodeu HS: 6403990090


Detil Produk

FAQ

Jasa Urang

Tanda Produk

Panjelasan Produk
Footwear-Mens Cowsuede Venetian-Blm16003
Kuatkeun koleksi sapatu anjeun nganggo Kulit Ponggawa anu luhur ieu. A sapatu serbaguna modéren modél lalaki anu katingalina saé. Ukuran sapatu cocog sareng lébar biasa biasa. Kapuasan Pelanggan mangrupikeun Prioritas Top Kami jadi kami bakal resep ngadangukeun anjeun upami urang tiasa nganteurkeun pangalaman balanja anu langkung saé. Upami anjeun henteu ningali ukuran anu anjeun pikahoyong, punten email ka kami ukuran atanapi warna anu anjeun peryogikeun sareng urang wartosan upami urang tiasa kéngingkeunana.
Ti mimiti kecerdasan buatan (AI) dugi ka Kulit Ponggawa maju (AL) anu luhur katingali sareng karaos sapertos kulit suede anu mahal pisan tapi kalayan sababaraha kaunggulan.
Tingkat luhur AL anu maju ieu langkung enteng dina sampéan anjeun tibatan sapatu kulit sanésna, langkung gampang dibersihkeun, dihasilkeun kalayan kirang polusi ka lingkungan urang - Ramah Lingkungan, sareng henteu ngandung produk sato.
Naha nyéépkeun langkung seueur pikeun gaya anu sanés? Pakéan pikeun suksés kalayan mens pikaresepeun kasual ieu nyetir di loafers.
Pakéan serbaguna dirancang salaku gaya anu henteu resmi pikeun damel dugi ka dianggo akhir minggu. Aranjeunna katingali saé pisan sareng jas, tapi tiasa dianggo kalayan gampang kalayan jeans sareng gaya hirup kasual.
Outsole awét fléksibel luhung anu nganteurkeun kanyamanan ku unggal léngkah.

● Suede sapi kualitas luhur, tiasa dilakukeun dina warna anu béda.

● Atanapi rumaos luhur sayogi!

ytreu (2)
● Kami parantos ngembangkeun bahan pinding anu béda pikeun gaya ieu. Outsole nyaéta outsole TPR DOT anti slip
ytreu (3)
● Thread sakuriling vamp ku buatan tangan.

ytreu (1)
● Alus TPR DOT ANTI-SLIPPING OUTSOLE

Kiriman & Pamayaran:

Sampel Waktos 7-15 poé
Waktos prosés 35-45dinten
Palabuhan SHANGHAI / NINGBO
Pamayaran T / T, L / C Ditingali

Jasa Kami:
1. Harga Kompetitif
Kami gaduh departemén pameseran propésional pikeun niténan pasar unggal waktos. Pikeun mastikeun yén kami tiasa kéngingkeun harga anu paling saé pikeun bahan.
2. Kualitas Tinggi
Tim QC dina dua pergeseran, anu tiasa ngendalikeun kualitasna sacara ketat.
3. Staf Desain Profesional
Kami nganggo desain ODM / OEM. Désainer kami tiasa ngabantosan anjeun pikeun méréskeun sadaya masalah. Anjeun ngan ukur nyaritakeun ideu desain anjeun henteu kunanaon.

Bungkusan & Pengiriman:
Hiji pasangan dina hiji Poli, 12/18/24 pasang dina hiji karton
Kami tiasa nyayogikeun hoap, gantungan sareng kotak warna kanggo pengemasan, upami anjeun ngagaduhan pamundut khusus wartoskeun ka kami henteu kunanaon.

ytruyt (1) ytruyt (2)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Naha anjeun Perusahaan Perdagangan atanapi pabrik?
    A: Kami pabrik sareng perusahaan dagang
    2. Naon pasar utama anjeun?
    A: Seuseueurna Éropa sareng Amérika, teras Afrika Kidul sareng Asia Tenggara.
    3. Naon produk utama anjeun, sareng anjeun ngalakukeun anu sanés?
    A: Kami dikhususkeun dina sandal jero ruangan, moccasins, sapatu bot, sendal, sareng sapatu sanésna pikeun déwasa sareng murangkalih.
    4. Jangka Bayaran:
    Pikeun biaya sampel & angkutan barang, anjeun tiasa ngirim kana rekening Paypal kami.
    Pikeun pesenan normal, kami nampi setoran T / T 30%, kasaimbangan anu bakal dibayar ngalawan salinan B / L.
    5. Sabaraha lami waktos pikeun ngadamel sampel:
    7-10 dinten upami urang ngadamel sampel énggal pikeun anjeun.
    Upami anjeun ngan ukur milih sampel anu aya, urang tiasa ngirimi anjeun conto énjingna.
    6. waktos kapimpin:
    35-45 dinten, éta gumantung kana jumlah sareng produk éta nyalira.

    1. Harga Kompetitif
    Kami gaduh departemén pameseran propésional pikeun niténan pasar unggal waktos. Pikeun mastikeun yén kami tiasa kéngingkeun harga anu paling saé pikeun bahan.
    2. Kualitas Tinggi
    Tim QC dina dua pergeseran, anu tiasa ngendalikeun kualitasna sacara ketat.
    3. Staf Desain Profesional
    Kami nganggo desain ODM / OEM. Désainer kami tiasa ngabantosan anjeun pikeun méréskeun sadaya masalah. Anjeun ngan ukur nyaritakeun ideu desain anjeun henteu kunanaon.
    Bungkusan & Pengiriman:
    Hiji pasangan dina hiji Poli, 12/18/24 pasang dina hiji karton
    Kami tiasa nyayogikeun hoap, gantungan sareng kotak warna kanggo pengemasan, upami anjeun ngagaduhan pamundut khusus wartoskeun ka kami henteu kunanaon.