Hot Sales Mens Cowsuede Moccasin Slipper Anti Slipping Indoor Footwear

Pedaran pondok:

Model NO.: BLM22SH-011
Warna: TAN
Toe: Buleud
Usum: Autumn, Spring, Winter
Ukuran: Mens Us8-14 #
Mérek dagang: B-TANAH
Paket Angkutan : Karton
Spésifikasi: COWSUEDE UPPER
Asalna: Cina
Palabuhan: Shanghai / Ningbo
Paking: 1pr / polybag; j-hook / kotak sapatu
Kodeu HS: 6403990090


Detil Produk

FAQ

Jasa Urang

Tanda Produk

Panjelasan Produk
• uppers suede supple ngurilingan suku anjeun, kulit Asli luhur pikeun kanyamanan sareng daya tahan
• Lapisan bulu-bulu nganteurkeun kahaneutan anu pikaresepeun dina suku
• outsole karét ningkatkeun daya tarik
Gaya ieu kalayan desain Palasik ku renda kulit dihijikeun dina Vamp; sapi-suede luhur, tiasa cocog sareng sagala rupa lapisan salaku paménta pembeli. Saperti bulu / bulu domba / lapisan bulu Berber. Anti slipping TPR kaluar-nyalira, éta cocog pikeun tempat anu béda: sapertos selop dina ruangan atanapi sapatu penggerak.
Saatos waktos anu lami sareng sesah, teu aya anu langkung saé tibatan nyentak sareng santai. Anjeun bakal resep ngorondang dina kalembutan anu mewah di Suede Moccasins. Upper suede-kulit anu saé digabungkeun sareng lapisan bulu-bulu pikeun kahaneutan anu pikaresepeun. Outsét karét ningkatkeun daya tarik. Aranjeunna gampang ngageser pikeun kanyamanan instan iraha anjeun hoyong suku anjeun santai. Outsét karét serbaguna tahan banting sareng henteu nyirian. Ieu ngamungkinkeun anjeun nganggo sandal ieu pikeun leumpang anjing, kéngingkeun mail anjeun, asup pikeun bungkus, atanapi ngalaksanakeun tugas luar ruangan anu saderhana. Sandal ieu ngahasilkeun kado anu hadé! Sakali anjeunna nganggo sendal anu raoseun ieu, anjeunna henteu kantos hoyong ngaluarkeunana.
● Tunggal: Elmomer Termoplastik
● Panutupanana: Tarik-Hurung
● Lebar Sapatu: Sedeng
● Pangwangunan sareng kanyamanan: Kafét suede Palasik Sapi ngagaduhan siluét Palasik sareng desain anu gaya.
● Tunggal: TPR direkayasa kalayan saé menjadikanna dampal suku anu paling mantap tapi lemes
● Warna mungkin rada pisan kusabab resolusi layar; Lila awét; Nyaman pisan
● Kulit suede asli; Khusus didamel tetep émutan modél ayeuna
● Ngidinan sapasang sapatu anjeun ka hawa sareng de-bau bau rutin, ieu ogé ngabantosan aranjeunna pikeun ngajaga bentuk alami.
● Suede sapi kualitas luhur, tiasa dilakukeun dina warna anu béda.

uyiuuyo
● Kami parantos ngembangkeun bahan pinding anu béda pikeun gaya ieu.
abouw (2)
● Thread sakuriling vamp ku buatan tangan. Kalayan renda Kulit sakuliling kerah.

poipo

Naha milih kami:
Pabrik urang gaduh pangalaman anu saé pikeun ngahasilkeun moccasin jeung sandal Sapi-suede. Sareng kami gaduh pemasok bahan Ko-dioperasikeun jangka panjang, Aranjeunna khusus di daérahna, pikeun ngendalikeun kualitas sareng kapasitas anu stabil ogé. Kami mastikeun produk urang tiasa minuhan CA 65 Testing sareng AZO sareng Chrome VI gratis. Kami yakin ngabandingkeun sareng harga panghandapna, Kualitas anu saé sareng bahan kaséhatan langkung penting pikeun anu mésér. Kaseueuran produk gaduh penjualan barang di Inggris sareng Amérika Serikat; kami gaduh departemén desain hutang kami sareng Tim, tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngembangkeun sapatu salaku pamundut anjeun pikeun ngahasilkeun produksi anu khusus sareng anu sanés. Sareng urang tiasa mamatahan saran propésional urang pikeun desain sareng matérial milih dasar dina pangalaman urang.
ytruyt (1) ytruyt (2)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Naha anjeun Perusahaan Perdagangan atanapi pabrik?
    A: Kami pabrik sareng perusahaan dagang
    2. Naon pasar utama anjeun?
    A: Seuseueurna Éropa sareng Amérika, teras Afrika Kidul sareng Asia Tenggara.
    3. Naon produk utama anjeun, sareng anjeun ngalakukeun anu sanés?
    A: Kami dikhususkeun dina sandal jero ruangan, moccasins, sapatu bot, sendal, sareng sapatu sanésna pikeun déwasa sareng murangkalih.
    4. Jangka Bayaran:
    Pikeun biaya sampel & angkutan barang, anjeun tiasa ngirim kana rekening Paypal kami.
    Pikeun pesenan normal, kami nampi setoran T / T 30%, kasaimbangan anu bakal dibayar ngalawan salinan B / L.
    5. Sabaraha lami waktos pikeun ngadamel sampel:
    7-10 dinten upami urang ngadamel sampel énggal pikeun anjeun.
    Upami anjeun ngan ukur milih sampel anu aya, urang tiasa ngirimi anjeun conto énjingna.
    6. waktos kapimpin:
    35-45 dinten, éta gumantung kana jumlah sareng produk éta nyalira.

    1. Harga Kompetitif
    Kami gaduh departemén pameseran propésional pikeun niténan pasar unggal waktos. Pikeun mastikeun yén kami tiasa kéngingkeun harga anu paling saé pikeun bahan.
    2. Kualitas Tinggi
    Tim QC dina dua pergeseran, anu tiasa ngendalikeun kualitasna sacara ketat.
    3. Staf Desain Profesional
    Kami nganggo desain ODM / OEM. Désainer kami tiasa ngabantosan anjeun pikeun méréskeun sadaya masalah. Anjeun ngan ukur nyaritakeun ideu desain anjeun henteu kunanaon.
    Bungkusan & Pengiriman:
    Hiji pasangan dina hiji Poli, 12/18/24 pasang dina hiji karton
    Kami tiasa nyayogikeun hoap, gantungan sareng kotak warna kanggo pengemasan, upami anjeun ngagaduhan pamundut khusus wartoskeun ka kami henteu kunanaon.