Thread Tangan Kualitas Tinggi Cowsuede Venetian Slipper kanyamanan Footbed sareng Anti Flexible Outsole Indoor Shoes

Pedaran pondok:

Harga Fob Shanghai: USD9.88-10.38
Modél NO.: BLM14045
Warna: TAN / NAVY LAIN
Usum: Autumn, Spring, Winter
Ukuran: Womens Us6-11 #
Spésifikasi: Cowsuede Luhur
Palabuan FOB: Shanghai / Ningbo
Syarat pamayaran: T / T , L / C
Paking: 1pr / polybag; j-hook / kotak sapatu
Karton: 6/12 / 18prs per karton.
Kodeu HS: 6403990090
Jenis Panutupan: Slip-On
Asalna: Cina


Detil Produk

FAQ

Jasa Urang

Tanda Produk

Panjelasan Produk
Tetep tingkat kanyamanan anjeun maksimal di bumi atanapi kantor. Bantal busa EVA anu ringan dina pertengahan sol sareng keuneung ngabantosan nganteurkeun kanyamanan anu mewah, ngajantenkeun slipper moccasin awéwé ieu janten pilihan luhur saatos latihan anjeun atanapi nalika bersantai nalika liburan. Gaya slip-on nyayogikeun gampang nalika desain klasik sareng warna nambihan gaya halus pikeun tampilan kasual anjeun.

• Mudah-anggo, konstruksi gaya moccasin haneut
• lemes, awét suede-kulit uppers
• Nyaman, bantalan bulu pelapis
• Alas sampéan empuk
• Outsons jero rohangan-sareng-luar anu teu aya gunana
Pilarian kumaha raoseun sapasang sandal tiasa ku nyelipkeun sampéan kana haneuteun, kanyamanan bantalan tina COWSUEDE Moc Sandal Wanita. Gampang dieunakeun, mocs ieu ngagungkeun lénang, kulit suede ku lapisan bulu pikeun nyamanan haneut di sakuriling sampéan anjeun. Tapak alas empuk lemeskeun unggal léngkah, sedengkeun anu luar sareng fléksibel teu nganggo lebet di jero bumi sareng di luar ruangan. Jahitan anu kontras sareng jari-jari. Éta gampang ngageser pikeun kanyamanan instan iraha anjeun hoyong suku anjeun santai. Outsét karét serbaguna tahan banting sareng henteu nyirian. Ieu ngamungkinkeun anjeun nganggo sandal ieu pikeun leumpang anjing, kéngingkeun mail anjeun, asup pikeun bungkus, atanapi ngalaksanakeun tugas luar ruangan anu saderhana. Sandal ieu ngahasilkeun kado anu hadé! Sakali Anjeun nganggo sandal anu raoseun ieu, anjeun moal pernah hoyong ngaluarkeunana.
● Suede sapi kualitas luhur, tiasa dilakukeun dina warna anu béda.
uio (2)

● Kami tiasa ngembangkeun bahan pinding anu béda pikeun gaya ieu.
uio (3)

● Ngahias renda kulit kerah
Hand Thread High Quality Cowsuede Venetian Slipper Comfort Footbed and Anti Flexible Outsole Indoor Shoes  (4) Hand Thread High Quality Cowsuede Venetian Slipper Comfort Footbed and Anti Flexible Outsole Indoor Shoes  (1) Hand Thread High Quality Cowsuede Venetian Slipper Comfort Footbed and Anti Flexible Outsole Indoor Shoes  (2) Hand Thread High Quality Cowsuede Venetian Slipper Comfort Footbed and Anti Flexible Outsole Indoor Shoes  (3) pro

● Gambar deui gambar Produk:
uio (1)

Kiriman & Pamayaran:

Sampel Waktos 7-15 poé
Waktos prosés 35-45dinten
FOB Palabuhan SHANGHAI / NINGBO
Pamayaran T / T, L / C Ditingali,

Naha milih kami:
Pabrik urang gaduh pangalaman anu saé pikeun ngahasilkeun moccasin jeung sandal Sapi-suede. Sareng kami gaduh pemasok bahan Ko-dioperasikeun jangka panjang, Aranjeunna khusus di daérahna, pikeun ngendalikeun kualitas sareng kapasitas anu stabil ogé. Kami mastikeun produk urang tiasa minuhan CA 65 Testing sareng AZO sareng Chrome VI gratis. Kami yakin ngabandingkeun sareng harga panghandapna, Kualitas anu saé sareng bahan kaséhatan langkung penting pikeun anu mésér. Kaseueuran produk gaduh penjualan barang di Inggris sareng Amérika Serikat; kami gaduh departemén desain hutang kami sareng Tim, tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngembangkeun sapatu salaku pamundut anjeun pikeun ngahasilkeun produksi anu khusus sareng anu sanés. Sareng urang tiasa mamatahan saran propésional urang pikeun desain sareng matérial milih dasar dina pangalaman urang.

ytruyt-1

FAQ
1. Naha anjeun Perusahaan Perdagangan atanapi pabrik?
A: Kami pabrik sareng perusahaan dagang
2. Naon pasar utama anjeun?
A: Seuseueurna Éropa sareng Amérika, teras Afrika Kidul sareng Asia Tenggara.
3. Naon produk utama anjeun, sareng anjeun ngalakukeun anu sanés?
A: Kami dikhususkeun dina sandal jero ruangan, moccasins, sapatu bot, sendal, sareng sapatu sanésna pikeun déwasa sareng murangkalih.
4. Jangka Bayaran:
Pikeun biaya sampel & angkutan barang, anjeun tiasa ngirim kana rekening Paypal kami.
Pikeun pesenan normal, kami nampi setoran T / T 30%, kasaimbangan anu bakal dibayar ngalawan salinan B / L.
5. Sabaraha lami waktos pikeun ngadamel sampel:
7-10 dinten upami urang ngadamel sampel énggal pikeun anjeun.
Upami anjeun ngan ukur milih sampel anu aya, urang tiasa ngirimi anjeun conto énjingna.
6. waktos kapimpin:
35-45 dinten, éta gumantung kana jumlah sareng produk éta nyalira.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Naha anjeun Perusahaan Perdagangan atanapi pabrik?
    A: Kami pabrik sareng perusahaan dagang
    2. Naon pasar utama anjeun?
    A: Seuseueurna Éropa sareng Amérika, teras Afrika Kidul sareng Asia Tenggara.
    3. Naon produk utama anjeun, sareng anjeun ngalakukeun anu sanés?
    A: Kami dikhususkeun dina sandal jero ruangan, moccasins, sapatu bot, sendal, sareng sapatu sanésna pikeun déwasa sareng murangkalih.
    4. Jangka Bayaran:
    Pikeun biaya sampel & angkutan barang, anjeun tiasa ngirim kana rekening Paypal kami.
    Pikeun pesenan normal, kami nampi setoran T / T 30%, kasaimbangan anu bakal dibayar ngalawan salinan B / L.
    5. Sabaraha lami waktos pikeun ngadamel sampel:
    7-10 dinten upami urang ngadamel sampel énggal pikeun anjeun.
    Upami anjeun ngan ukur milih sampel anu aya, urang tiasa ngirimi anjeun conto énjingna.
    6. waktos kapimpin:
    35-45 dinten, éta gumantung kana jumlah sareng produk éta nyalira.

    1. Harga Kompetitif
    Kami gaduh departemén pameseran propésional pikeun niténan pasar unggal waktos. Pikeun mastikeun yén kami tiasa kéngingkeun harga anu paling saé pikeun bahan.
    2. Kualitas Tinggi
    Tim QC dina dua pergeseran, anu tiasa ngendalikeun kualitasna sacara ketat.
    3. Staf Desain Profesional
    Kami nganggo desain ODM / OEM. Désainer kami tiasa ngabantosan anjeun pikeun méréskeun sadaya masalah. Anjeun ngan ukur nyaritakeun ideu desain anjeun henteu kunanaon.
    Bungkusan & Pengiriman:
    Hiji pasangan dina hiji Poli, 12/18/24 pasang dina hiji karton
    Kami tiasa nyayogikeun hoap, gantungan sareng kotak warna kanggo pengemasan, upami anjeun ngagaduhan pamundut khusus wartoskeun ka kami henteu kunanaon.