FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

1. Naha anjeun Perusahaan Perdagangan atanapi pabrik?

A: Kami pabrik sareng perusahaan dagang

2. Naon pasar utama anjeun?

A: Seuseueurna Éropa sareng Amérika, teras Afrika Kidul sareng Asia Tenggara.

3. Naon produk utama anjeun, sareng anjeun ngalakukeun anu sanés?

A: Kami dikhususkeun dina sandal jero ruangan, moccasins, sapatu bot, sendal, sareng sapatu sanésna pikeun déwasa sareng murangkalih.

4. Jangka Bayaran:

Pikeun biaya sampel & angkutan barang, anjeun tiasa ngirim kana rekening Paypal kami.
Pikeun pesenan normal, kami nampi setoran T / T 30%, kasaimbangan anu bakal dibayar ngalawan salinan B / L.

5. Sabaraha lami waktos pikeun ngadamel sampel:

7-10 dinten upami urang ngadamel sampel énggal pikeun anjeun.
Upami anjeun ngan ukur milih sampel anu aya, urang tiasa ngirimi anjeun conto énjingna.

6. waktos kapimpin:

35-45 dinten, éta gumantung kana jumlah sareng produk éta nyalira.

6. waktos kapimpin:

35-45 dinten, éta gumantung kana jumlah sareng produk éta nyalira.

Hoyong damel sareng urang?