Kasohor Lalaki Cowsuede Slipper Venetian Moccasin Selop Indoor

Pedaran pondok:

Model NO.: BLM0674
Warna: Coklat
Toe: Buleud
Usum: Autumn, Spring, Winter
Ukuran: Mens Us8-14 #
Mérek dagang: B-TANAH
Paket Angkutan: karton
Spésifikasi: COWSUEDE UPPER
Asalna: Cina
Palabuhan: Shanghai / Ningbo
Paking: 1pr / polybag; j-hook / kotak sapatu
Kodeu HS: 6403990090


Detil Produk

FAQ

Jasa Urang

Tanda Produk

Panjelasan Produk
Gampang ngagem kanyamanan ku harga anu mahal
Dinyut kulit suede kulit
Kapadatan ganda EVA midsoles nambihan nyerep shock
Karet luar awét karét
Ngarasakeun sapasang calana santai, gampang-anggoan dirancang kalayan fokus kana kanyamanan ekstrim ku nyelipkeun sapasang RedHead Pria Suede Slip-Ons. Masihan kanyamanan hébat ku harga anu saé, anu kulitna suede-kulit anu diminyakan nganggo kerah empuk lemes sareng pelapis lawon lemes. Kembar gores nganteurkeun pas sareng ngadamel sapatu ieu tiasa diaktipkeun atanapi dipareuman. Dina handapeun sampéan anjeun, dual-density EVA midsoles kana bantal sareng bantosan sadidinten. Outsét karét lug nyayogikeun daya tarik awét pikeun sababaraha permukaan. Ieu ngamungkinkeun anjeun nganggo sandal ieu pikeun leumpang anjing, kéngingkeun mail anjeun, asup pikeun bungkus, atanapi ngalaksanakeun tugas luar ruangan anu saderhana. Sandal ieu ngahasilkeun kado anu hadé! Sakali anjeunna nganggo sendal anu raoseun ieu, anjeunna henteu kantos hoyong ngaluarkeunana.

Gaya: Loafers
Outsole: TPR
Luhur: Cowsuede
Keuneung: TPR
Sol: Lapisan Bulu Faux Kualitas Tinggi
Pinding: Lapisan Bulu Faux Kualitas Tinggi

● Suede sapi kualitas luhur, tiasa dilakukeun dina warna anu béda.

abouw (1)
● Kami parantos ngembangkeun bahan pinding anu béda pikeun gaya ieu.
abouw (2)
● Thread sakuriling vamp ku buatan tangan. Kalayan renda Kulit sakuliling kerah.

treuy

Kiriman & Pamayaran:

Sampel Waktos 7-15 poé
Waktos prosés 35-45dinten
Palabuhan SHANGHAI / NINGBO
Pamayaran T / T, L / C Ditingali

Jasa Kami:
1. Harga Kompetitif
Kami gaduh departemén pameseran propésional pikeun niténan pasar unggal waktos. Pikeun mastikeun yén kami tiasa kéngingkeun harga anu paling saé pikeun bahan.
2. Kualitas Tinggi
Tim QC dina dua pergeseran, anu tiasa ngendalikeun kualitasna sacara ketat.
3. Staf Desain Profesional
Kami nganggo desain ODM / OEM. Désainer kami tiasa ngabantosan anjeun pikeun méréskeun sadaya masalah. Anjeun ngan ukur nyaritakeun ideu desain anjeun henteu kunanaon.

Bungkusan & Pengiriman:
Hiji pasangan dina hiji Poli, 12/18/24 pasang dina hiji karton
Kami tiasa nyayogikeun hoap, gantungan sareng kotak warna kanggo pengemasan, upami anjeun ngagaduhan pamundut khusus wartoskeun ka kami henteu kunanaon.

ytruyt (1) ytruyt (2)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Naha anjeun Perusahaan Perdagangan atanapi pabrik?
    A: Kami pabrik sareng perusahaan dagang
    2. Naon pasar utama anjeun?
    A: Seuseueurna Éropa sareng Amérika, teras Afrika Kidul sareng Asia Tenggara.
    3. Naon produk utama anjeun, sareng anjeun ngalakukeun anu sanés?
    A: Kami dikhususkeun dina sandal jero ruangan, moccasins, sapatu bot, sendal, sareng sapatu sanésna pikeun déwasa sareng murangkalih.
    4. Jangka Bayaran:
    Pikeun biaya sampel & angkutan barang, anjeun tiasa ngirim kana rekening Paypal kami.
    Pikeun pesenan normal, kami nampi setoran T / T 30%, kasaimbangan anu bakal dibayar ngalawan salinan B / L.
    5. Sabaraha lami waktos pikeun ngadamel sampel:
    7-10 dinten upami urang ngadamel sampel énggal pikeun anjeun.
    Upami anjeun ngan ukur milih sampel anu aya, urang tiasa ngirimi anjeun conto énjingna.
    6. waktos kapimpin:
    35-45 dinten, éta gumantung kana jumlah sareng produk éta nyalira.

    1. Harga Kompetitif
    Kami gaduh departemén pameseran propésional pikeun niténan pasar unggal waktos. Pikeun mastikeun yén kami tiasa kéngingkeun harga anu paling saé pikeun bahan.
    2. Kualitas Tinggi
    Tim QC dina dua pergeseran, anu tiasa ngendalikeun kualitasna sacara ketat.
    3. Staf Desain Profesional
    Kami nganggo desain ODM / OEM. Désainer kami tiasa ngabantosan anjeun pikeun méréskeun sadaya masalah. Anjeun ngan ukur nyaritakeun ideu desain anjeun henteu kunanaon.
    Bungkusan & Pengiriman:
    Hiji pasangan dina hiji Poli, 12/18/24 pasang dina hiji karton
    Kami tiasa nyayogikeun hoap, gantungan sareng kotak warna kanggo pengemasan, upami anjeun ngagaduhan pamundut khusus wartoskeun ka kami henteu kunanaon.