Slipper Wanita Cowsuede Clog Slipper Kualitas Tinggi Footbed Kenyamanan

Pedaran pondok:

Model NO.: BLM0411B
Warna: TAN / NAVY LAIN
Toe: Buleud
Usum: Autumn, Spring, Winter
Ukuran: Womens Us6-11 #
Mérek dagang: B-TANAH atawa sajabana
Paket Angkutan: karton
Spésifikasi: COWSUEDE UPPER
Asalna: Cina
Palabuhan: Shanghai / Ningbo
Paking: 1pr / polybag; j-hook / kotak sapatu
Karton: 6/12 / 18prs per karton.
Kodeu HS: 6403990090
Jenis Panutupan: Slip-On


Detil Produk

FAQ

Jasa Urang

Tanda Produk

Panjelasan Produk
Selop imah awéwé Clarks ieu mangrupikeun tambahan penting pikeun papakéan anjeun! Bahan lemesna nyayogikeun kahaneutan sareng kanyamanan, sedengkeun outsole karét awét ngamungkinkeun pakean luar anu hampang. Selop ieu ogé ngahasilkeun kado anu hadé! Selop ieu lumpat leutik. Kami ngarékoméndasikeun mesen ukuran hiji, utamina upami anjeun ukuran satengah atanapi gaduh suku anu langkung lega.
● Ultra Soft faux Fur Lining ngajantenkeun suku anjeun haneut sareng raoseun.
● Selop imah anu saé, cocog pikeun masak di dapur, maén sareng murangkalih anjeun, nginum tuang siang di halaman, leumpang ka kotak surat, ngaluarkeun sampah, nyiram padang rumput hejo, leumpang anjing, atanapi badé ngadaptarkeun parsél. Kado anu saé pikeun manjangan suku anjeun anu capé ku istirahat anu pantes.
● Didamel nganggo dampal suku anu awét, dicekel pikeun nyegah ngésér atanapi ngéser naha anjeun nganggo sapatu ieu di jero atanapi di luar.
● Ieu ngadamel kado anu saé! Pasihan babaturan damel anu rajin sareng kulawarga sapasang sandal anu pas pikeun hadiah pikeun bersantai kaki capéna.
● Selop ieu ngajalankeun leutik. Kami ngarékoméndasikeun mesen ukuran hiji, utamina upami anjeun ukuran satengah atanapi gaduh suku anu langkung lega.

● Suede sapi kualitas luhur, tiasa dilakukeun dina warna anu béda.

(3)

● Kami parantos ngembangkeun bahan pinding anu béda pikeun gaya ieu.

(5)

● Ngahias tombol sareng garis seam.

(1)

● Gambar deui gambar Produk:

(2)(4)

Kiriman & Pamayaran:

Sampel Waktos 7-15 poé
Waktos prosés 35-45dinten
FOB Palabuhan SHANGHAI / NINGBO
Pamayaran T / T, L / C Ditingali

Naha milih kami:
Pabrik urang gaduh pangalaman anu saé pikeun ngahasilkeun moccasin jeung sandal Sapi-suede. Sareng kami gaduh pemasok bahan Ko-dioperasikeun jangka panjang, Aranjeunna khusus di daérahna, pikeun ngendalikeun kualitas sareng kapasitas anu stabil ogé. Kami mastikeun produk urang tiasa minuhan CA 65 Testing sareng AZO sareng Chrome VI gratis. Kami yakin ngabandingkeun sareng harga panghandapna, Kualitas anu saé sareng bahan kaséhatan langkung penting pikeun anu mésér. Kaseueuran produk gaduh penjualan barang di Inggris sareng Amérika Serikat; kami gaduh departemén desain hutang kami sareng Tim, tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngembangkeun sapatu salaku pamundut anjeun pikeun ngahasilkeun produksi anu khusus sareng anu sanés. Sareng urang tiasa mamatahan saran propésional urang pikeun desain sareng matérial milih dasar dina pangalaman urang.

Tentang Kami:
Tujuan utama urang kedah nawiskeun klien kami hubungan perusahaan anu serius sareng tanggung jawab, nganteurkeun perhatian khusus pikeun aranjeunna sadayana pikeun Cowsuede Slippers Moccasin, Sadaya harga gumantung kana jumlah pesanan anjeun masing-masing; Kami ogé nawiskeun panyadia OEM anu hébat kana sababaraha mérek terkenal.
Kami nuturkeun karir sareng aspirasi generasi kokolot urang, sareng kami hoyong pisan muka prospek anyar dina bidang ieu, Kami keukeuh "Integritas, Profesi, Menang-Menang kerjasama", sabab kami gaduh cadangan anu kuat, nyaéta mitra anu saé kalayan garis manufaktur anu maju, kakuatan téknis anu loba, sistem inspeksi standar sareng kapasitas produksi anu saé.

ytruyt-1


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Naha anjeun Perusahaan Perdagangan atanapi pabrik?
    A: Kami pabrik sareng perusahaan dagang
    2. Naon pasar utama anjeun?
    A: Seuseueurna Éropa sareng Amérika, teras Afrika Kidul sareng Asia Tenggara.
    3. Naon produk utama anjeun, sareng anjeun ngalakukeun anu sanés?
    A: Kami dikhususkeun dina sandal jero ruangan, moccasins, sapatu bot, sendal, sareng sapatu sanésna pikeun déwasa sareng murangkalih.
    4. Jangka Bayaran:
    Pikeun biaya sampel & angkutan barang, anjeun tiasa ngirim kana rekening Paypal kami.
    Pikeun pesenan normal, kami nampi setoran T / T 30%, kasaimbangan anu bakal dibayar ngalawan salinan B / L.
    5. Sabaraha lami waktos pikeun ngadamel sampel:
    7-10 dinten upami urang ngadamel sampel énggal pikeun anjeun.
    Upami anjeun ngan ukur milih sampel anu aya, urang tiasa ngirimi anjeun conto énjingna.
    6. waktos kapimpin:
    35-45 dinten, éta gumantung kana jumlah sareng produk éta nyalira.

    1. Harga Kompetitif
    Kami gaduh departemén pameseran propésional pikeun niténan pasar unggal waktos. Pikeun mastikeun yén kami tiasa kéngingkeun harga anu paling saé pikeun bahan.
    2. Kualitas Tinggi
    Tim QC dina dua pergeseran, anu tiasa ngendalikeun kualitasna sacara ketat.
    3. Staf Desain Profesional
    Kami nganggo desain ODM / OEM. Désainer kami tiasa ngabantosan anjeun pikeun méréskeun sadaya masalah. Anjeun ngan ukur nyaritakeun ideu desain anjeun henteu kunanaon.
    Bungkusan & Pengiriman:
    Hiji pasangan dina hiji Poli, 12/18/24 pasang dina hiji karton
    Kami tiasa nyayogikeun hoap, gantungan sareng kotak warna kanggo pengemasan, upami anjeun ngagaduhan pamundut khusus wartoskeun ka kami henteu kunanaon.