Tentang Kami

Perusahaan kami, Nanchang B-LAND Trading CO., LTD, perenahna di kota Nanchang, propinsi Jiangxi, Cina. Pabrik milik urang nyertakeun luas lahan 28,000sqn, lokakarya standarisasi 30,000sqm, sareng berpotensi nyepeng 200 langkung seueur damel, anu mangrupikeun perusahaan pabrikan ageung di Jiangxi.
Kami diajar sareng ngembangkeun di daérah sapatu parantos langkung ti 20 taun. Perusahaan kami ngagaduhan ideu manajerial yén "Kualitas Ngabuktikeun Kakuatan, Detil Ngahontal Suksés", sareng nyobian anu pangsaéna pikeun ngalakukeun anu saé dina unggal aspék tina unggal léngkah, unggal titik prosedur pembuatan dugi ka pamariksaan, pengepakan sareng pangiriman.

Kami keukeuh kana prinsip pamekaran kualitas High, Efficiency Sincerity sareng Down-to earth working pendekatan pikeun nyayogikeun anjeun jasa anu saé pikeun ngolah! Kami tulus ngabagéakeun anjeun didatangan parusahaan urang atanapi ngahubungan kami pikeun kerjasama!
Perusahaan urang ngagaduhan produk desain sareng tim pamekaran, tiasa numutkeun syarat konsumén sareng tren di dunya, teras-terasan nganteurkeun rarancang sareng pamekaran anyar pikeun minuhan paménta pasar.
Wengkuan bisnis: Footwear: boots \ moccasin \ selop jero rohangan sareng produk mailorder.
Pelanggan mane: Bass Pro. \ C&J Clarks \ Landsend \ Talbots \ Wal-Mart \ Blair.

Sejarah urang

Kami teras di perjalanan, ngiringan CEO Simon Wu, tumuh sareng berkembang pisan.
Kami di dieu sacara jujur ​​ngabagéakeun anjeun nganjang ka pabrik kami sareng ngawangun silaturahim jangka panjang anu saé sareng kami. Kami bakal ngalayanan kalayan kualitas saé kami sareng ahli kami dina sapatu.

1982

ln 1982 ti akina nalika anjeunna murid sakola menengah sareng dina dua taun ka payun anjeunna kenal kana téknologi sareng katerampilan ngadamel sapasang sapatu anu saé. Hanjakalna akina pupus taun1984 sareng taun anu sami, anjeunna angkat ka universitas saatos suksés ngalebetkeun ujian sareng janten calik di Universitas Jiangxi (miheulaan Universitas Nanchang).

1988

 Dina 1988 anjeunna meunang gratuated sareng ditugaskeun ka perusahaan dagang asing anu ngajual porselen.

1992

Dina 1992 anjeunna dialihkeun ka perusahaan énggal dimana anjeunna mimiti ngalakukeun bisnis sapatu anu ngan ukur prioritasna. Anjeunna janten terkenal gancang di perusahaan sareng diwanohkeun janten pangurus ruang sapatu di taun 1994. Salami mangtaun-taun anjeunna ngagaduhan seueur penghargaan kusabab na kinerja luar biasa.

1998

Ln 1998 anjeunna mundur tina padamelan sareng ngadamel perusahaan nyalira anu museurkeun kana penjualan sapatu waé sareng produksi.

1998

Ln 1998 anjeunna mundur tina padamelan sareng ngadamel perusahaan nyalira anu museurkeun kana penjualan sapatu waé sareng produksi.

Kami tulus ngabagéakeun anjeun didatangan parusahaan urang atanapi ngahubungan kami pikeun kerjasama!

- Nanchang B-Land Trading Co., Ltd.