• sever

Perusahaan kami, Nanchang B-LAND Trading CO., LTD, perenahna di kota Nanchang, propinsi Jiangxi, Cina. Pabrik milik urang nyertakeun luas lahan 28,000sqn, lokakarya standarisasi 30,000sqm, sareng berpotensi nyepeng 200 langkung seueur damel, anu mangrupikeun perusahaan pabrikan ageung di Jiangxi.
Kami diajar sareng ngembangkeun di daérah sapatu parantos langkung ti 20 taun. Perusahaan kami ngagaduhan ideu manajerial yén "Kualitas Ngabuktikeun Kakuatan, Detil Ngahontal Suksés", sareng nyobian anu pangsaéna pikeun ngalakukeun anu saé dina unggal aspék tina unggal léngkah, unggal titik prosedur pembuatan dugi ka pamariksaan, pengepakan sareng pangiriman.

  • client (2)
  • client (3)
  • client (8)
  • client (1)
  • client (6)
  • client (4)
  • client (5)
  • client (7)